Otomobilde sıkışan yaralıları AFAD ve itfaiye ekipleri kurtardı

KÜTAHYA'da kontrolden çıkan otomobil bariyerlere, ardından kamyona çarptı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Ağustos 2013 20:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Otomobilde sıkışan yaralıları AFAD ve itfaiye ekipleri kurtardı

Kazada 3'ü otomobilde, 1'i kamyonda olmak üzere 4 kişi yaralandı. Otomobil içerisinde sıkışan 3 yaralıyı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile itfaiye ekipleri kurtardı.

Kaza, Kütahya-Eskişehir karayolunun 15'inci kilometresinde yol çalışması nedeniyle trafiğin tek şeritten verildiği yerde meydana geldi. Eskişehir yönüne giden 43 yaşındaki Uğur Gündüz yönetimindeki 42 ZH 511 plakalı otomobil, kontrolden çıkınca karşıdan gelen 48 yaşındaki Sayyat Şahan yönetimindeki kullandığı 43 ED 223 plakalı kamyona çarptı.

Kazada kamyon şarampole uçarken, otomobilin sürücüsü Uğur Gündüz ile arkadaşları 51 yaşındaki Nadir Mert ve 41 yaşındaki Kadir Kıyak araçta sıkıştı. 3 yaralıyı kurtarmak için AFAD ve itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Kısa sürede gelen ekipler yaklaşık yarım saat süren çabadan sonra 3 kişiyi araçtan çıkardı.

Otomobildeki yaralılar ile kazada hafif yaralanan kamyon şoförü Seyyat Şahan ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına aldı. Kaza nedeniyle Kütahya-Eskişehir karayolu yaklaşık bir saat ulaşıma kapandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber