Bartın'da doğalgaz aboneliği başladı

Bartın’da doğalgaz aboneliğinin başlatılması nedeniyle tören düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ağustos 2013 22:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bartın'da doğalgaz aboneliği başladı

Törene Bartın Valisi Ali Çınar, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Doğalgaz Firma Bölge Müdürü Bekir Selçuk ve davetliler katıldı. Belediye Başkanı Cemal Akın törende yaptığı konuşmada Doğalgazın geldiği nokta ile ilgili bilgiler vererek hayırlı olmasını diledi. Başkan Akın konuşmasında, “29 Aralık 2012 tarihinde Belediye Meclisimiz doğalgazın Bartın'a gelmesiyle ilgili bir karar almıştık. 5 kente doğal gaz gelmesiyle ilgili EPDK ihale yaptı. 26 Haziran 2012 tarihinde ilk kazma vuruldu. Allah'ın izniyle planladığımız gibi devam ediyor. Doğalgazın geçtiği yerlerde hem alt yapı hem üst yapı yeniden düzenleniyor. Destek veren herkese teşekkür ediyorum. 4 bin aboneye doğal gaz verilebilecek noktaya geldik. Bu da Allah kazasız belasız evlerimizde konutlarımızda iş yerlerimizde resmi dairelerde kullanmak nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'ta yaptığı konuşmada doğalgazın önemli bir hizmet olduğunu Bartın'da doğalgaz firmasının Bartın Belediyesi ile istişareli çalıştığını söyledi.

Bartın Valisi Ali Çınar ise, yaptığı konuşmada Bartın Belediyesi'ne ve katkısı olan herkese teşekkür ederek Bartın halkına hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber