15 yıldır kadın sığınma evinde kalan kadın kayboldu

Konya'da Şefkat- Der Başkanı Hayrettin Bulan, 15 yıldır Kadın Sığınma Evi'nde kalan ve 11 gün önce de parka gideceğini söyleyerek evden ayrılan 50 yaşındaki Songül Duran'dan haber alamadıklarını söyledi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Ağustos 2013 13:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
15 yıldır kadın sığınma evinde kalan kadın kayboldu

Konya'da Şefkat- Der Başkanı Hayrettin Bulan, 15 yıldır Kadın Sığınma Evi'nde kalan ve 11 gün önce de parka gideceğini söyleyerek evden ayrılan 50 yaşındaki Songül Duran'dan haber alamadıklarını söyledi. Hayatından endişe ettikleri Duran için polise kayıp başvurusunda bulunduklarını belirten Bulan, kadının psikolojik rahatsızlığının da bulunduğunu belirtti.

Kayıp olan Songül Duran'ı aramak için Karaman'a geldiklerini ifade eden Hayrettin Bulan, kadını 15 yıl önce İstanbul'da Haydarpaşa tren istasyonunda yatarken güvenlik görevlilerinin fark ettiğini söyledi. Bulan, "Eşinden şiddet ve eziyet gördüğü için zulümden kaçmış ve sokaklarda yaşamaya başlamış. Derneğimizin ilk kurulduğu dönemlerde biz sahip çıktık ve sığınma evine yerleştirdik. 15 yıldır da sığınma evinde kalıyordu. 10 Ağustos tarihinde parka gideceğini söyleyerek evden ayrılmış. Psikolojik sorunları olan Duran'dan bir daha haber alamadık. Polise kayıp başvurusunda bulunduk. Derneğimizin sosyal paylaşım sitesi 'Facebook'ta bulunan sayfasından da kayıp olduğunu bildirerek fotoğrafını yayınladık. Bize en son gelen ihbarda Karaman'da Atatürk Parkı civarında görüldüğü bildirildi. Biz de aramak için Karaman'a geldik" dedi.

Bulan, gidecek yeri olmayan Duran'ı gören veya bulanların kendile ile irtibata geçmesini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber