3 kardeş ayı biberonla besleniyor

Türkiye'nin en büyük tematik parkı Kayseri Anadolu Harikalar Diyarı'nın Hayvanat Bahçesine getirilen üç kardeş ayı biberonla besleniyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Ağustos 2013 13:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
3 kardeş ayı biberonla besleniyor

Türkiye'nin en büyük tematik parkı Kayseri Anadolu Harikalar Diyarı'nın Hayvanat Bahçesine getirilen üç yavru ayı biberonla besleniyor.

Hayvanat Bahçesindeki Yabani Hayvan Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne Orman ve Su İşleri Bakanlığınca bakımları için üç kardeş ayı gönderildi.

Anneleri olmayan, Hale, Jale ve Lale isimleri verilen yavru ayılar, hayvanat bahçesini ziyaret edenlerden yoğun ilgi görüyor.

Hayvanat Bahçesinin yeni misafirleri, sempatik tavırlarıyla özellikle de çocukların ilgi odağı haline geldi.

Henüz 3,5 aylık olan yavru ayılar, Hayvanat Bahçesinin sorumlusu Hilal Akbaş tarafından biberona konulan sütle ve yumuşatılmış ekmekle besleniyor.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile imzalanan protokol çerçevesinde farklı kentlerden getirilen hayvanlar da Yabani Hayvan Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde barınacak.

Kaynak: AA

Ekleme Tarihi: 21.08.2013 13:30, Son Güncelleme: 21.08.2013 13:31

Tüm Kayseri Haberleri

showBookmark(1, 2233327);

Sık Kullanılanlara Ekle, Habersiz Kalma!

google_ad_client = "ca-pub-6130271796606955";google_ad_slot = "6370893244";google_ad_width = 300;google_ad_height = 250;

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/tr_TR/all.js#xfbml=1&appId=137190659770071"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Diğer Güncel Haberleri

ABD'de Müslümanlara Yönelik Ayrımcılık İddialarıACLU: "Bazı Müslümanlar, kasıtlı olarak vatandaşlık için yıllarca bekletiliyor"

"Martı Polisler" Göreve BaşladıYalova Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan bisikletli "Martı polis" ekibi göreve başladı

CHP'den Ankara Barosu'na ZiyaretCHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan ve beraberindeki heyet, Ankara Barosu Başkanı Aksoy'u ziyaret etti-Aksoy: "Anayasa çalışmalarında yer alan, 'yabancı ortak avukatlıkların, Türkiye'de hizmet verebileceğine' ilişkin madde endişe verici"-Tezcan: "Avukatlık mesleğini, kontrolsüzce uluslararası sermayenin tahakkümü altına sokacak bir düzenlemeye müsaade etmemiz mümkün olmaz, biz net olarak karşı dururuz"

İstanbul'daki Uyuşturucu OperasyonuOyuncu Berrak Tüzünataç ifade vermek için emniyete geldi

Şam'da Kimyasal Silah Saldırısıİngiltere Dışişleri Bakanı Hague: "Suriye hükümetini Birleşmiş Milletler ekibinin bölgeye girişine izin vermeye çağırıyorum. Birleşik Krallık olayı, BM Güvenlik Konseyi'nde gündeme getirecektir"-"Kimyasal silahların kullanılmasını emredenler ve kullananlar, sorumluluğu üstlenmeleri için her şekilde çalışacağımızdan şüpheleri olmasın"

Cinayeti 13 Yıl Sonra İtiraf Ettiİşledikleri cinayeti vicdan azabına dayanamayarak itiraf eden iki kişi tutuklandı

Afyonkarahisar'da Orman YangınıErkmen beldesi yakınlarında çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları sürüyor

3 Kardeş Ayı Biberonla BesleniyorTürkiye'nin en büyük tematik parkı Kayseri Anadolu Harikalar Diyarı'nın Hayvanat Bahçesine getirilen üç kardeş ayı biberonla besleniyor

Kalp Hastalarına Tempolu Yürüyüş TavsiyesiKalp damar hastalıkları uzmanları, kalp hastalarına tempolu yürüyüş tavsiyesinde bulunuyor.

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Reddaway, Malatya'daReddaway: "Özellikle Mısır'ın gerçek bir demokratik yönetime dönmesi anlamında Türkiye ile iş birliği içerisindeyiz"- "Türkiye, Suriye ve Mısır konularında kesinlikle yalnız bırakılmış değil"

Şam'da Kimyasal Silah SaldırısıİÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şen:-"Uluslararası alanda kullanırsan ne olur, BM gelir sana müdahale eder, NATO müdahale eder, sana birtakım yaptırımlar uygulanır uluslararası alanda"-"Uluslararası suç kabul edilir. Uluslararası Ceza Mahkemesinde yargılanabilirsin eğer kimyasal silahla diyelim ki insanlık suçu işlemişsen, soykırım suçu işlemişsen yargılanır, cezalandırılırsın"-"İnsanlığa karşı suç kapsamında değerlendirip pekala yargılama faaliyetine geçebilirsin"

Spordaki Doping OlaylarıTürk sporu, son dönemde yaşanan doping olayları ile sarsıldı. Bazı milli sporcuların dopingli çıkması, Türkiye'de yasaların yeterli olup olmadığı tartışmasını da beraberinde getirdi. Yaşanan skandallar çerçevesinde yasaları değerlendiren Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ruhan Erdem, sporcuların cezalandırılması açısından spor hukuku kurallarının yeterli olduğunu, ancak Türk Ceza Kanunu'nda yapılacak yeni bir düzenlemeyle 'yapan kadar yaptırana da' ceza verilmesi gerektiğini söyledi. Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Spor Hukuku Uzmanı Prof. Dr. Şeref Ertaş ise, dopingin 'şikeden daha tehlikeli' olduğunu belirterek, 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'da yapılacak bir düzenlemeyle bu sorunun çözülebileceğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber