Trafik polisleri ara caddelerde de sürücüleri denetliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri ana yolların dışında mahalle aralarında da kontroller yaparak sürücüleri kurallara uymaları konusunda uyarıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ağustos 2013 14:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Trafik polisleri ara caddelerde de sürücüleri denetliyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri ana yolların dışında mahalle aralarında da kontroller yaparak sürücüleri kurallara uymaları konusunda uyarıyor.

Kdz. Ereğli ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri gün boyu ilçedeki ana yollar dışında bazı mahallelerde de kontrollerini sürdürüyor.

Sabah saatlerinde Hatip Sokak üzerinde emniyet kemeri ve evrak denetimi gerçekleştiren trafik polisleri kontrol ettikleri 6 araçtan birine muayenesi olmadığı için 77 TL para cezası kesip, muayenesini yaptırması için bir hafta süre verdi. Trafik ekipleri ayrıca ehliyetsiz araç kullanan bir sürücü ve aracın sahibine bin 407'şer TL'den toplam 2 bin 814 TL para cezası uyguladı.

Araç sürücülerini emniyet kemerlerini takmaları konusunda uyaran trafik ekipleri ayrıca Kepez mevkisinde sabit, Gülüç-Ereğli ve Ereğli-Kemer Mahallesi arasında ise gezici radar aracı ile hız kontrollerini aralıksız sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber