AK Parti Niğde İl Başkanı istifa etti

AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, yerel bir gazetede sohbet ederken Niğde milletvekilleri ile ilgili sarf ettiği sözlerin izinsiz kaydedilerek sosyal paylaşım sitesinde yayınlanması üzerine yönetim kurulu ile görevinden istifa etti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Ağustos 2013 17:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özmen, kendine ait ofiste düzenlediği basın toplantısında, göreve geldiği zaman amacının şehre en iyi hizmeti vermek olduğunu, kendisinin ve yönetimdeki 63 asil ve yedek üyenin, kamuoyunda kötü algı oluşturabilecek herhangi bir iş yapmadıklarını ifade etti.

Yerel bir gazetede sohbet ederken Niğde milletvekilleri ile ilgili sarf ettiği sözlerin, izinsiz kaydedildiğini ve sosyal paylaşım sitesinde yayınlandığını belirten Özmen, şöyle konuştu:

“Yerel gazetede bir dost ortamında ilimize ve partimize daha iyi hizmet olması için sohbet yaparken, maksadını aşan bazı sözler de olmuştur. Ses kaydımın bilgim dışında habersiz alınması ve bunun bir sosyal paylaşım sitesine verilmesiyle süreç başladı. Bu konuda Cumhuriyet Savcılığımıza da müracaat ettim. Yönetim olarak fedakarlık yapılması gerektiğini düşünerek il başkanlığı görevinden istifa ettik. Bizler partimizdeki görevlerimizden istifa etmekle birlikte davamızı bırakmış değiliz. Her zaman Başbakanımızın arkasında bir nefer olarak, bundan sonra da vereceği her türlü görevi yapmak için yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.”

Özmen, yaklaşık 1,5 yıldır il başkanlığı görevini yürütüyordu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber