Tartıştığı karısını döverek öldürdü iddiası

ADIYAMAN’ın Samsat İlçesi'nde, 71 yaşındaki Kadir Bozan, tartıştığı 67 yaşındaki eşi Hadice Bozan'ı sopayla döverek ölümüne yol açtığı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Ağustos 2013 18:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tartıştığı karısını döverek öldürdü iddiası

Adıyaman'ın Samsat İlçesi'nde, 71 yaşındaki Kadir Bozan, tartıştığı 67 yaşındaki eşi Hadice Bozan'ı sopayla döverek ölümüne yol açtığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Olay, sabah saatlerinde Samsat'ın Çiçek Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah namazının ardından kahvaltı yapan Bozan çifti arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında öfkelenen Kadir Bozan, evdeki sopayla eşi Hadice Bozan'ı dövmeye başladı. Gürültüyü duyunca uyanan çiftin aynı evde ve yakınında yaşayan çocukları Kadir Bozan'ı engelleyip annelerini de otomobille Samsat Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste yapılan kontrolde öldüğü saptanan kadının cesedi otopsi için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan otopsisinde vücudunda morluklar ve kırıklar olduğu saptanan kadının dayak sonucu öldüğü belirlendi. Kadının ölüm haberini alarak hastaneye gelen çocukları ve yakınları ise gözyaşına boğulup sinir krizi geçirdi.

Sopayla dövdüğü eşinin ölümüne neden olduğu ileri sürülen Kadir Bozan ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber