Enişte ile kayınbiraderin aldatma kavgası: 1 ölü, 2 yaralı

Kayseri'de eşini aldattığı iddia edilen Erkan Ö.(32) ile kayınbiraderi ve arkadaşları arasında kavga çıktı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Ağustos 2013 13:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Enişte ile kayınbiraderin aldatma kavgası: 1 ölü, 2 yaralı

Kayseri'de eşini aldattığı iddia edilen Erkan Ö. (32) ile kayınbiraderi ve arkadaşları arasında kavga çıktı. Sopalarla dövülen Erkan Ö., kayınbiraderinin arkadaşı Oğuzhan Yuca'yı (29) bıçaklayarak öldürdü, Gürsel Alıcı'yı (30) da yaraladı.

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında Kocasinan İlçesi Yeni Pervane Mahallesi Ihlamur Caddesi'ndeki bir evde meydana geldi. Arkadaşları Oğuzhan Yuca ve Gürsel Alıcı'yı yanına alan İsmet T., ablası A.Ö.'yü aldattığını ileri sürdüğü eniştesi Erkan Ö.'yü takip etti. İsmet T. ve arkadaşları, sevgilisi olduğu ileri sürülen Ö.A.'nın evinin önünde durdurdukları Erkan Ö.'ye sopalarla saldırdı. Aldığı sopa darbeleriyle kanlar içinde kalan Erkan Ö. de üzerindeki bıçakla Oğuzhan Yuca ve Gürsel Alıcı'yı yaraladı. Bu sırada İsmet T. koşarak kaçtı.

Ağır yaralanan Yuca ve Alıcı, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Ancak yaralılardan Oğuzhan Yuca tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi süren Erkan Ö.'nün durumunun da ağır olduğu belirtildi.

Kaçan İsmet T.'yi gözaltına alan polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber