3 bin Telekom çalışanı sözleşme imzaladı

Haber Giriş : 22 Şubat 2006 07:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany, "3 bin çalışanımız şirkette kalmak için anlaşma imzaladı. Kısa sürede diğerlerinin de imzalamasını bekliyoruz" dedi.

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany, Oger Telekom'un devralmasından sonra Türk Telekom'da 3 bin kişinin sözleşmeyi imzaladığını söyledi. Türk CiscoExpo 2006'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Doany, Türk Telekom çalışanlarına 5 yıl içinde tekrar memurluğa dönme hakkı tanınmasıyla Türk Telekom'un çalışanları konusundaki belirsizliklerin kısa süre sonra ortadan kalkmasını umduğunu belirtti. Yaklaşık 3 bin çalışanla sözleşme imzaladığını söyleyen Doany, böyle büyük bir şirketin dönüşümünün kolay olmadığının altını çizdi. Paul Doany, Türk Telekom'un önünde fırsatlar olduğunu belirterek hızlı internet bağlantısı ile ilgili projenin artarak devam etmesi için yatırımlarını sürdüreceklerini söyledi.

SABİT HAT DURDU
Doany, sözlerini şöyle tamamladı: "Önümüzdeki 7-8 yıl içinde yaklaşık 3.5 milyar dolarlık yatırım yapmayı planlıyoruz. Tüm dünyada sabit hatların ilerlemesi durdu. Biz artık iş ortaklarımızla birlikte hareket ederek büyümeyi hedefliyoruz. Hızlı internet yoluyla evlere ve kurumsal müşterilerimize götüreceğimiz pekçok servis var. İnternet televizyonu gibi servislerin tüketiciye ulaşmasında iş ortaklarının büyük önemi var."

sabah

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber