Milletvekili, Kaymakam'a ağladı...

VALİ Yardımcılığı görevine atandığı Ağrı'ya giderken geçen ay Kırıkkale yakınlarında kazada yaşamını yitiren 39 yaşındaki Oğuzhan Bulut için son kaymakamlık görevini yaptığı Bitlis'in Mutki İlçesi'nde mevlit okutuldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2013 14:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Milletvekili, Kaymakam'a ağladı...

Duygusal bir konuşma yapan BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, "Ölüm sana hiç yakışmadı Oğuzhan" derken gözyaşlarını tutamadı.

Mutki Yatılı İlköğretim Bölge Okulu bahçesindeki mevlide Bitlis Vali Yardımcısı Akif Pektaş, BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, Kaymakam Oğuzhan Bulut'un eşi Aslıhan Bulut, kardeşi Alpaslan Bulut, ilçedeki kamu kurum amirleri ve yaklaşık 500 vatandaş katıldı. Kaymakam Oğuzhan Bulut'un hayat hikayesinin anlatıldığı slayt gösterimiyle başlayan, program mevlit okunmasıyla sürdü.

VALİ YARDIMCISI KONUŞAMADI, MİLLETVEKİLİ AĞLADI

Mevlidin okutulmasının ardından Bitlis Vali Yardımcısı Akif Pektaş konuşmak için kürsüye geldi. Ancak gözyaşlarını tutamayan Pektaş, konuşmadan yerine oturdu. Daha sonra BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, konuşma yaptı. Zenderlioğlu, "Ölüm sana hiç yakışmadı Oğuzhan" derken ağladı. Mutki Kaymakamlığı görevinde tanıdığı Oğuzhan Bulut'un farklı bir insan olduğunu söyleyen Zenderlioğlu, "İnşallah Allah onun yeri ve mekanını cennet kılsın. Biz çok kısa bir zaman zarfında bu zatı tanımaya çalıştık. Biz ondan razıyız, Allah ondan razı olsun. O çok farklı bir insandı. Her şey ona yakışıyordu ama maalesef ölüm ona hiç yakışmadı. Yakışmadı Oğuzhan, ölüm sana yakışmadı. Ama seni her zaman saygıyla, sevgiyle anacağız. Sana ve ailene saygımız sonsuz olacak. Her zaman ailenin emrinde olacağız" dedi.

Yenilen yemeğinin ardından Kaymakam Oğuzhan Bulut'un ailesinin taziyeleri kabul etmesiyle mevlit son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber