Çetinsaya, uluslararası öğrenci ofisleri temsilcileri ile görüşecek

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 04 Eylül 2013 15:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çetinsaya, uluslararası öğrenci ofisleri temsilcileri ile görüşecek

Yükseköğretimin uluslararasılaşması hedefi doğrultusunda Başkanlığımızca "Türkiye'de Uluslararası Öğrenciler: Gelişmeler, Sorunlar ve Çözüm Önerileri" başlıklı bir toplantı düzenlenecektir.

Üç panelden oluşacak söz konusu toplantıda, uluslararası öğrenci temini konusunda üniversitelerimizin tecrübeleri ile uluslararası öğrencilerle ilgili yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin tartışılması öngörülmüş olup, üniversitelerin uluslararası öğrenci ofislerinden katılacak temsilcilerin yaşadıkları sorunları, çözüm önerilerini, deneyimlerini kısa sunumlarla katılımcılarla paylaşmaları hedeflenmektedir. Bu toplantının üniversitelerimizin uluslararası öğrenci ofislerinin geliştirilmesi ve tam zamanlı uluslararası öğrenci sayısının arttırılması konularında önemli katkılarda bulunacağı düşünülmektedir.

Yukarıda belirtilen çerçevede 19 Eylül 2013 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Başkanlığımız Konferans Salonunda gerçekleşecek olan toplantıya, Üniversiteniz uluslararası öğrenci ofisi yetkilinizin katılımının sağlanması ve katılacak yetkilinizin isim, unvan ve iletişim bilgilerinin toplantı gününden önce [email protected] adresine gönderilmesi gerekmektedir. Ayrıca bahsedilen panellerde sunum yapmak isteyen yetkililerin 9 Eylül 2013 tarihine kadar Uluslararası İlişkiler Birimi Koordinatör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Sedat Gümüş ([email protected]) ile iletişime geçmeleri hususunda gereğini rica ederim.

Prof. Dr. Gökhan ÇETİNSAYA

Başkan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber