Kadın girişimcilerin Zafer Havalimanı seferberliği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kütahya Kadın Girişimciler İl Kurulu, Zafer Havalimanı'ndaki uçuşlara destek olmak adına İstanbul'a seyahat düzenledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2013 17:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kadın girişimcilerin Zafer Havalimanı seferberliği

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından, kentin ve bölgenin gelişmesindeki önemli unsurlardan biri olan Zafer Bölgesel Havalimanı'nın iş dünyası tarafından daha etkin kullanılmasına yönelik başlatılan çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kütahya Kadın Girişimciler İl Kurulu "Biz Her Zaman Zafer Havalimanını Kullanıyoruz" sloganı ile havayolu ulaşımının tercih edilmesinin önemini vurgulamak amacıyla İstanbul seyahati düzenledi. Sevim Güral Olgun başkanlığındaki TOBB Kütahya Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri, Türkiye'de havaalanı olan çeşitli kentlerdeki iş bağlantılarını Zafer Havalimanı'nı kullanarak yapma kararı aldı. Karar doğrultusunda düzenlenen seyahat etkinliği ile ilgili bilgi veren Sevim Güral Olgun, "Türkiye'nin her yerine bağlantılı uçuşlarla gidiyorum ve zaman kazanıyorum. Telafisi olmayan vaktimi iyi kullanıyorum. Uçuşların daha verimli olarak kullanılabilmesi için sabah ve akşam birbirini destekleyen uçuş saatleri konulması hakkındaki isteğimizi de, bu vesile ile yetkililere iletiyoruz" diye konuştu.

Geçtiğimiz mayıs ayındaki seçimlerin ardından oluşan kurul üyelerinin tanışma ve kaynaşmasını sağlayan İstanbul seyahatinde, kurulun gerçekleştirmeyi planladığı seminer, eğitim ve diğer etkinlik faaliyetlerinin müzakere edildiği, İstanbul seyahatinin tekrarlanması ve İstanbul'daki kadın girişimcilerle bir buluşma gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber