Hastane hizmetini durdurdu, hastalar kapıda kaldı

Gaziosmanpaşa'daki yeni binasına taşınan TAKSİM Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmetini durdurdu, hastalar kapıda kaldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Eylül 2013 18:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hastane hizmetini durdurdu, hastalar kapıda kaldı

Gaziosmanpaşa'daki yeni binasına taşınma çalışmaları başlayan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde saat 16.00'da hizmet durdu. Rahatsızlanan bebeğini eşi ile birlikte acil servise getiren Azat Abak, kapıda kaldı. Özel güvenlik görevlileri Abak'ı kucağındaki bebeği ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yönlendirdi.

Göz Polikiliniği'nden telefonla saat 15.50'ye randevu aldığını belirten Tuğçe Öztürk ise, hastanenin taşındığını öğrenince şok oldu. Üniversite sınavlarına hazırlandığını ve diş hekimi olmayı planladığını söyleyen Tuğçe Öztürk, “Bugün hastane yok. Böyle bir şey olabilir mi? Hiç kimse yok. Göz servisine geldim. Resmen hastanede cirit attım. Görevlilerle konuştum. Bana 'Gaziosmanpaşa'ya gidin' dediler. Bütün randevular dolmuş. Son randevuyu almıştım. Ona da muayene olamadım. Sekreterler dahi yok. Ben de doktorluk için çalışıyorum. Diş hekimi olacağım. Böyle bir sorumsuzluğu asla yapmam” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber