Kütahya'da okullar afiş ve mektupla açılacak

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünce geliştirilen proje ile öğrenci ve öğretmenler yeni eğitim-öğretim yılına kutlama afişleri ve kendileri için yazılan mektupla başlayacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2013 23:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kütahya'da okullar afiş ve mektupla açılacak

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünce geliştirilen proje ile öğrenci ve öğretmenler yeni eğitim-öğretim yılına kutlama afişleri ve kendileri için yazılan mektupla başlayacak.

Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni eğitim öğretim sezonunu ilginç bir projeyle açtı ve öğrenci ve öğretmenleri afişlerle karşılayacak.

Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Hizmetleri Birimi tarafından hazırlanan afişlerde, yeni öğretim yılının hayırlı olması ve öğretmenin değeri ön plana çıkarıldı. “Değerli Öğretmenler ve Sevgili Öğrenciler, Yeni Eğitim Öğretim Yılınız Hayırlı Olsun.” , “Sevgili Öğretmenlerimiz, Hakkınızı Ödeyemesek de, Değerinizi Biliyoruz…” ifadeli ve çeşitli ebatlı poster ve afişlerle öğretmenlere ulaşan Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü, afiş ve posterlerin merkez, ilçe ve köylerdeki okullara ulaşmasını sağladı. Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü, 29 okul öncesi, 409 ilkokul ve ortaokul, 106 ortaöğretim toplam 544 okulda görünür hale getirdiği afişlerden 4 bin 500 tane bastırdı.

Aynı projenin bir parçası olarak okulların ilk gününde okunmak üzere öğrenci, öğretmen, idareci ve velilere yönelik bir mektup gönderen Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen metubunda, “Güçlü ve yarınlarından emin bir Türkiye inşa etmenin yolunun eğitimden geçtiğinin farkındayız. Geleceği aydın, insanları mutlu, şehirleri güvenli, dünyaya örnek bir ülke düşüncesi hayallerimizi süslüyor. Köklü ve dinamik bir medeniyetin torunları olarak, yarınları inşa etmede gerekli enerji ve potansiyele sahibiz. Yeni eğitim öğretim yılının potansiyelimizi açığa çıkardığımız, hareketli bir yıl olmasını temenni ediyorum.”şeklinde duygularını dile getirdi.

Her başlangıcın yepyeni güzelliklere yelken açmak için fırsat olduğunu düşündüğünü ifade eden Esen, yeni eğitim öğretim yılının, hayallere yelken açmak için bir fırsat olmasını diledi.

Değişimi yönetmenin zorluk ve sorumlulukları omuzlamayı göze almayı gerektirdiğini ve ülkenin geleceğinin gençlerin omuzlarında yükseleceğini ifade eden Esen, “Bu yükü omuzlarında taşıyacak eğitim gönüllülerine, eğitim aşıklarına ihtiyacımız var. Kendini sürekli yenileyen, çevresine duyarlı, sorumluluk üstlenen, aktif ve aksiyoner eğitim sevdalıları olmadan bu yükün altından kalkamayız.”dedi.

Mektubun son bölümünde öğretmen, veli ve öğrencilere ayrı ayrı seslenen Milli Eğitim Müdürü Esen, “Değerli Meslektaşlarım, eğitim yuvalarında en büyük yardımcımız sizsiniz. Adeta elimiz ayağımızsınız. Bu yuvalardaki her başarıda, sizin alın teriniz var. Size teşekkür ediyoruz ve bundan sonra da bu ülkenin değerleriyle donanmış, sorumlu ve akademik başarısı yüksek öğrenciler için yine en büyük destekçimiz sizsiniz. Kıymetli veliler, sizin ve ülkemizin geleceği pırıl pırıl bir nesil için bugüne kadarki özverili çalışmalarınız için size çok teşekkür ediyorum. Sizden kendinizin ve ülkemizin geleceğinin garantisi gençlerimizin eğitim öğretim yuvalarındaki yolculuklarında, bize ve gençlerimize desteklerinizi bekliyoruz. Sevgili Öğrenciler, devletin bütün imkanları sizin için seferber olmuş durumda. Teknolojiyse teknoloji, kitapsa kitap, yemekse yemek… İmkanların yolunuza halı olduğunu unutmadan, ailenize ve ülkemize yakışır bir donanıma sahip olmanızı istiyor ve okullarınıza tekrar hoş geldiniz diyorum.”

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber