Keçiören Belediyesi, çiçeği burnunda öğrencileri yalnız bırakmadı

İlköğretim birinci sınıf öğrencilerinin okula başlama heyecanına ortak olan Keçiören Belediyesi, çocukların okula uyumlarını desteklemek ve alışma süreçlerine katkı sağlamak için drama etkinlikleri gerçekleştirdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2013 18:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Keçiören Belediyesi, çiçeği burnunda öğrencileri yalnız bırakmadı

İlköğretim birinci sınıf öğrencilerinin okula başlama heyecanına ortak olan Keçiören Belediyesi, çocukların okula uyumlarını desteklemek ve alışma süreçlerine katkı sağlamak için drama etkinlikleri gerçekleştirdi.

Keçiören Belediyesi Çocuk Danışma Merkezi(ÇODAM), 2013-2014 eğitim öğretim yılında okula başlayan minikleri yalnız bırakmadı. İlçe sınırları içinde bulunan Danişment Çiçekli, Kocatepe, Yunus Emre ve Mecidiye İlkokullarında gerçekleştirilen drama etkinliklerinde minik öğrenciler eğlenceli dakikalar yaşadı.

Keçiören Belediyesi, sınıf içi kaynaşmayı ve uyumu sağlayan drama etkinlikleri ile öğretmenlere ve öğrenci ailelerine de destek vermiş oldu. Drama etkinliklerinin yanı sıra ÇODAM'ın, uzman psikologların rehberliğinde hazırladığı okul korkusu ve okula alışma süreci ile ilgili broşürleri de 1. sınıf öğrencilerinin velilerine dağıtıldı. Broşür dağıtımı sırasında ayrıca okul yöneticileri, öğretmenler ve velilere, ÇODAM'ın renkli ve eğlenceli atölye çalışmaları ile projeleri hakkında bilgi verildi.

Maddi durumu yetersiz aileleri de unutmayan Keçiören Belediyesi, 1.sınıf öğrencilerine kırtasiye malzemesi ve çanta yardımında bulundu. İhtiyaç sahibi ailelere Keçiören Belediyesi'ne bağlı Sosyal Paylaşım Mağazası aracılığıyla destek verilmeye de devam edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber