Akşemseddin Camii inşaatı hızla ilerliyor

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Akşemseddin camii derneği üyeleri ve Akyazı’nın hayırsever bağışçıların destekleri ile yaklaşık 7 ay önce yapımına başlanan ve kısa zamanda büyük bir ilerleme kaydedilerek semaya yükselmeye başlayan Akşemseddin camii inşaatında boyama aşamasına gelindi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2013 11:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Akşemseddin Camii inşaatı hızla ilerliyor

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Akşemseddin camii derneği üyeleri ve Akyazı'nın hayırsever bağışçıların destekleri ile yaklaşık 7 ay önce yapımına başlanan ve kısa zamanda büyük bir ilerleme kaydedilerek semaya yükselmeye başlayan Akşemseddin camii inşaatında boyama aşamasına gelindi.

Şu anda yalıtım işlemleri yapılmakta olan Akyazı'nın en güzel camilerinden biri olmaya aday Akşemseddin Camii bu çalışmanın ardından da boyanarak asıl şeklini almaya başlayacak.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, “Şu anda Akşemseddin camiimizde yalıtım işlemleri sürmekte. Bu çalışmanın hemen akabinde İnşallah boyamaya çalışmaları ile camimize asıl şeklini ve rengini verip camlar takılmasının ardından Akyazı'ya kısa bir süre içerisinde çok güzel hatlara sahip olan Akşemseddin Camii'mizi kazandıracağız” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber