Fakıbaba: Parksız mahalleye 24 park yaptık

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Hayati Harrani ve Eyüp Kent Mahallesi 2004 yılı öncesine kadar hiç park yokken şuana kadar 24 park yaptıklarını söyledi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Eylül 2013 20:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Fakıbaba: Parksız mahalleye 24 park yaptık

Belediye Başkanı Fakıbaba, her iki mahallede de eskiye oranla sorunların yok denilecek kadar azaldığını belirterek, "Şuanda var olan sorunlar, hayvancılıkla uğraşanlarla ilgili sorunları. Hayati Harrani'de en az 50 bin üzerinde bir nüfusun var. Biz göreve gelmeden önce Hayati Harrani'de ve Eyüpkent'te hiç park yokken şuan 24 tane park olmuş ve üst yapıyla ilgili vatandaşın hiçbir problemi kalmamış" dedi.

Temizliğiyle, parklarıyla, yollarıyla, kaldırımlarıyla Hayati Harran-i ve Eyüpkent'in mükemmel bir mahalle haline geldiğini anlatan Fakıbaba, emeği geçenleri tebrik etti. Özellikle bu bölgede yaşayanların hayvancılıkla ilgili bazı problemleri ve sıkıntıları olduğunu hatırlatan Fakıbaba, bu problemleri çözmek için de gece gündüz çalıştıklarını vurguladı.

Bir iki ay içerisinde Fen işleri Müdürlüğü'nün çok yoğun bir çalışma içerisine gireceğini belirten Fakıbaba, bu süre içerisinde buradaki iki mahalleyi problemsiz bir şekilde teslim edeceklerini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber