Enç ve tütüncü mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ile birlikte Avni Tolunay ve Yükseliş mahallelerini ziyaret ederek, muhtarlarla bir araya geldi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2013 11:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Enç ve tütüncü mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ile birlikte Avni Tolunay ve Yükseliş mahallelerini ziyaret ederek, muhtarlarla bir araya geldi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ile birlikte Avni Tolunay ve Yükseliş Mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, taleplerini dinledi.

Başkan Tütüncü ve Antalya Milletvekili Enç'in mahalle muhtarlarına yaptıkları ziyaretlere, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ile Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı Yöneticileri de eşlik etti.

İlk olarak Avni Tolunay Mahalle Muhtarı Bekir Hanedan'ı ziyaret eden heyet, mahallenin sorunları ve yapılan hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Heyet görüşmenin ardından mahallede bulunan esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Daha sonra Yükseliş Mahallesi'ni ziyaret eden Milletvekili Enç ve Başkan Tütüncü ile beraberindeki heyet, mahalle muhtarı Memduh Aydıncan'la bir araya geldi. Mahalleye yapılan hizmet ve yatırımların konuşulduğu sohbetin ardından heyet, mahallede yapımı devam eden sağlık ocağı inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber