Başbakan Erdoğan, okul açılışı yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iş adamı Mahmut Çalık tarafından yaptırılan Mahmut Çalık Anadolu Lisesi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2013 20:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başbakan Erdoğan, okul açılışı yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iş adamı Mahmut Çalık tarafından yaptırılan Mahmut Çalık Anadolu Lisesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Erdoğan, iş adamı Mahmut Çalık tarafından yaptırılan eğitim kompleksinin Anadolu lisesi bölümünün açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreninde konuşan Başbakan Erdoğan, “Mahmut ağabeyimiz, bu hayır hasenat işlerinde ailece hep öncü oldular. Allah kendilerinden razı olsun. Şimdi de modern bir eğitim kurumunu milli eğitim camiamıza hamdolsun kazandırdılar. Rabbim hayırlarını kabul etsin. İnşallah burada geleceğin aydınlık nesli yetişecek. Ve bu nesil için böyle bir fiziki mekanın hazırlanmış olması hepimiz için iftihar vesilesi. Arapgir'de de güzel bir eğitim-öğretim tesisinin açılışını yaptık. Şimdi de burayı açıyoruz. Tekrar hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başbakan Erdoğan, açılışın ardından iş adamı Mahmut Çalık ile birlikte eğitim kompleksini gezerek, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Erdoğan'a öğrenciler büyük ilgi ve sevgi gösterisinde bulundu. Öğrenciler, Başbakan Erdoğan'ı, “Türkiye seninle gurur duyuyor” tezahüratlarıyla uğurladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber