Vali Coş Burç Vural Eğitim Kampüsünü gezdi

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, bünyesinde Anadolu Lisesi, Fen Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi bulunan, yeni eğitim-öğretim yılında ise Anaokul ve İlkokul bölümü açılan Burç Vural Eğitim Kampüsü'nü gezdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2013 12:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vali Coş Burç Vural Eğitim Kampüsünü gezdi

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, bünyesinde Anadolu Lisesi, Fen Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi bulunan, yeni eğitim-öğretim yılında ise Anaokul ve İlkokul bölümü açılan Burç Vural Eğitim Kampüsü'nü gezdi.

Burç Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sultan Sözeri ve diğer yetkililerden bilgi alan Vali Coş, 5 yıldızlı otel konforunda inşa edien okulu çok beğendiğini belirterek, "Ülkemizin böyle eğitim kurumlarına ihtiyacı var" dedi.

Özel Burç Vural İlkokulu ve Anaokulu'nun eğitim alanlarını, eğlence alanlarını ve spor aktivitelerinin gerçekleştirileceği bütün alanları gezen ve bu ilim yuvalarının bölge eğitiminde yer almasının gelecek için büyük bir güvence olduğunu vurgulayan Vali Coş, "Eğitimi sadece ders olarak görmemek lazım. Gelecek nesilleri yetişmesinde her türlü donanıma sahip okulların katkısı çok büyük. Sizler böyle okullar yaptığınız sürece eğitim üst düzeyde olur" diye konuştu.

Eğitim alanında yapılan yeniliklerle Dünya standartlarını yakaladıklarını belirten Burç Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sultan Sözeri ise, "Eğitim her alanda olmalıdır. Bu yönde yapılan uygulamalar çocuklarımızın ufkunu genişletir. Geleceğe güvenle bakmalarını sağlar. Kendilerine olan özgüvenleri artar. Derslerinin yanı sıra okul bünyesinde yapılan aktiviteler gelişimlerine büyük katkı sağlar. Bizlerin görevi bu tür okulların yaygınlaşmasını sağlamaktır. Eğitimin ticareti olmaz. Bu okulların en büyük kazancı yetiştirdikleri öğrencilerinin gelecekte başarılı olmalarıdır. Ve tabiî ki de Ülkemize kazandırdıkları başarılardır" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber