ESOGÜ'de kahve sefası törenle açıldı

Osmangazililer Tüketim Kooperatifi tarafından, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi personeli ve öğrencileri ile kent halkının ihtiyacını karşılamak amacıyla ESOGÜ Cumhuriyet Parkı içinde açılan Gazipark Kahve Sefası törenle hizmete girdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2013 16:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
ESOGÜ'de kahve sefası törenle açıldı

Üniversite yöneticileri ve personelin geniş katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde konuşan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, ilgililere teşekkür etti. Prof. Dr Gönen "Ben bu eseri üniversitemize kazandıran S.S. Osmangazililer Tüketim Kooperatifi'nin bütün yöneticilerine gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle bir eser, personelimizin aidiyet kültürünü artırmada ve bir araya gelerek yakınlaşmalarını sağlamada çok önemli bir rol oynayacaktır. İnşallah üniversitemizde böyle açılışlar bundan sonra da artarak devam edecektir. Ben bu eserimizin üniversitemize ve Eskişehirli hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

S.S. Osmangazililer Tüketim Kooperatifi Başkanı ve ESOGÜ Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Kaplan ise, "Sayın Rektörümüzün desteğiyle meydana getirdiğimiz bu eserin üniversitemize, personelimize ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm personelimizi ve halkımızı tesisimize bekliyoruz" dedi.

Farklı lezzetleriyle havuz başında bulunan Gazipark Kahve Sefası'nın, 300 kişilik kapasitesi ve 23 çalışanı ile 07.30-23.00 saatleri arasında hizmet verdiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber