Çan'da Kızılay'a kan veren 29 kişiye madalya

Çanakkale’nin Çan ilçesinde Kızılay’a sürekli kan veren 29 kişi bronz ve gümüş madalya ile ödüllendirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2013 10:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çan'da Kızılay'a kan veren 29 kişiye madalya

Çanakkale’nin Çan ilçesinde Kızılay’a sürekli kan veren 29 kişi bronz ve gümüş madalya ile ödüllendirildi.

Menderes Parkı’nda kan bağışı kampanyası ile birlikte düzenlenen törende bugüne kadar Kızılay’a kan bağışında bulunan 29 kişiye bronz ve gümüş madalya verilirken, düzenlenen törene Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Çan Linyitleri İşletmesi (ÇLİ) Müdürü Nizamettin Özmek, AK Parti Çan İl Genel Meclis Üyesi Üsrev Damar, Çan Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Hayati Beceren, Çan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin, Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Güner, AK Parti Çan İlçe Başkan Yardımcısı Saffet Sedef, bağışçılar ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Çanakkale Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Muammer Eçier, Çanakkale’nin kan bağışı konusunda kendine yeten hatta fazlasını da alabilen bir kurum olduğunu söyledi Eçier, “Bu sene gayet başarılı çalışmalar yaptık. Çan ilçesi de bunların en önemli ve güzel yerlerinden biriydi. Çanakkale’yi sizin sayenizde iliyle, ilçeleriyle kansız bırakmamak adına çalıştık ve çok iyi bir yerde olduğumuza inanıyorum. Hepinize şükranlarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kızılay Çan Şube Başkanı Mehmet Sönmez de madalya töreninde yaptığı konuşmada, “Bugün kan bağışı yapan 28 kişiye bronz, bir arkadaşımıza ise gümüş madalya vereceğiz. 35 kan bağışı yapan vatandaşımıza da önümüzdeki yıllarda altın madalya vereceğiz. Ayrıca Belediye Başkanımız Abdurrahman Kuzu’ya her ay bize bu güzide yeri verdiği için çok teşekkür ediyorum. Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle biz bugün burada vekaleten kurban kesim kampanyasını da başlattık. Yurt içinde 575 TL, yurt dışında 300 TL olmak üzere veteriner hekim kontrolünde kurbanlarımız hijyenik ve temiz ortamlarda kesilecek.12 ay ihtiyaç sahiplerine bunları ulaştırıyoruz” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber