Yaralanan motosikletliye yoldan geçen sağlıkçı genç kızdan ilk müdahale

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde, polisin 'Dur' ihtarına uymayıp kaçan plakasız motosikletin sürücüsü 17 yaşındaki Yasin B., kamyonete çarpınca yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Eylül 2013 20:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yaralanan motosikletliye yoldan geçen sağlıkçı genç kızdan ilk müdahale

Yasin B.'ye ilk müdahaleye, o sırada oradan geçen ve sağlık görevlisi olduğunu söyleyen bir genç kız yaptı. Daha sonra hastaneye kaldırılan Yasin B. tedavi altına alındı.

Süleymaniye Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde denetim yapan trafik polisleri, Yasin B.'nin kullandığı plakası olmayan motosikleti durdurmak istedi. Polislerin 'Dur' ihtarına uymayıp kaçan kaskı da bulunmayan Yasin B.'nin kullandığı motosiklet, İstiklal Caddesi'nde 29 yaşındaki Samet Duman yönetimindeki üğü 16 AES 44 plakalı kamyonete çarptı. Motosikletten fırlayarak yaralanan Yasin B.'ye ilk müdahaleyi olay yerinden geçen ve sağlık görevlisi olduğunu söyleyen kimliğini açıklamayan bir genç kız yaptı. Daha sonra haber verilmesiyle gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yasin B. tedavi altına alındı. Yasin B.'nin, motosikletinin plakası olmaması, ehliyetinin bulunmaması yüzünden korkup kaçtığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber