Odunpazarı'nda kiralık elektrikli bisiklet dönemi

Eskişehir’de Odunpazarı bölgesinde bulunan bir esnaf turistlere elektrikli bisiklet kiralamaya başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Eylül 2013 17:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Odunpazarı'nda kiralık elektrikli bisiklet dönemi

Yerli ve yabancı turistlerin Odunpazarı bölgesine olan ilgisi ve artan misafir sayısı nedeniyle esnaf yeni fikirler üretmeye başladı. Bölgede bulunan bir esnaf, çift kişilik elektrikli bisikleti alarak gelen turistlere kiralamaya başladı. Odunpazarı bölgesinde bir ilke imza ata esnaf şimdi bisikletlerin sayısını arttırarak, turistlerin bölgeyi daha kolay gezmesini hedefliyor.

Odunpazarı bölgesinde bulunan tarihi sokakları gezmek için gelen turistlere yeni bir hizmet sunduklarını belirten İsmail İspirli, bisiklet ile Odunpazarı’nı bütünleştirmek istediğini söyledi.

Elektrikli motosikleti turistlere saatini 20 TL’ye kiraladıklarını belirten İspirli, “Bu uygulamayı ilk ben başlattım. Turistler 2 kişilik rahat edecekleri elektrik bisikletlerle bölgeyi daha kolay gezebilecekler. Odunpazarı bölgesinde bulun tarihi sokaklarla bisikletleri özdeşleştirmek istiyoruz. Bu motosiklet, sessizliği ve çevreyi kirletmemesi dolayısı ile tercih ediliyor. Şuanda bir bisiklet aldım. Eğer ilgi olursa, arttırmayı planlıyorum” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber