Kayserigaz'da 10. yıl coşkusu

Kayserigaz kuruluşunun 10. yılı nedeniyle kutlama programı düzenlenirken törende konuşan Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, "Kayserigaz hayata geçirdiği yüksek standartlardaki projelerle, doğalgaz hatlarının yapımı ve işletmeciliğinde değerli bir marka haline geldi" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2013 15:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kayserigaz'da 10. yıl coşkusu

Kayseri Gaz binası önünde düzenlenen kutlama programına, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, EWE Enerji Yönetim Kurulu üyesi Matthias Brückman, Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora ve çok sayıda davetli katıldı. Programda açılış konuşması yapan Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, "Kayserigaz 10 yıl önce Kayseri'nin geleceğinde stratejik öneme sahip bir sektör yarattı. Çalışanlarımızın dinamizmi ile EWE grubunun enerji alanındaki 80 yıllık deneyimini Kayserigaz'da birleştirdik. Kayserigaz hayata geçirdiği yüksek standartlardaki projelerle, hizmetteki başarısıyla, isabetli öngörüleri ve vizyoner yaklaşımıyla, doğalgaz hatlarının yapımı ve işletmeciliğinde değerli bir marka haline geldi. Aradan geçen 10 yılda Kayseri'nin çok önemli bir markası olduğumuzu kanıtladık. 10 yıl gibi kısa bir sürede uluslararası platformda şehrimizi başarıyla temsil etmenin gururunu ve sevincini sizlerle birlikte paylaşıyoruz" diye konuştu.

EWE Enerji Yönetim Kurulu üyesi Matthias Brückman ise, Kayserigaz'ın 10. Yıldönümüne katılmaktan dolayı çok büyük mutluluk duyuyorum. Gerçekten biliyorum ki Kayserigaz çalışanları burada çok büyük emek harcıyorlar. Bunun için 10. Yıldönümümüzün kutlanması buna bir vesile oluyor. 366 bin abone sayısı ve bu gerçekten etkileyici bir durum.Bu gerçekten şirketin büyüklüğünü gösteriyor. Kayserigaz Türkiye'nin 2023 hedefleri çerçevesine destek vermek için çok sıkı çalışıyor. Bu bağlamda tesisatın güvenliği çok büyük rol oynuyor. Türkiye ve Almanya arasında doğalgaz konusunda iyi bir işbirliği var. Bursa ve Kayserigazın Türkiye'de rolmodel haline gelmesine gelmesinin en büyük sebeplerinden biridir. Bizler Türkiye'de bulunmaktan dolayı çok büyük mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın da, "10 yıl içinde Kayserigaz çok önemli konfora kavuştu. Bunda Kayserigaz'ın çok büyük katkısı oluyor. Bu açıdan Kayserigaz ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, "Gerçekten sorun çözen, birebir ilişkilerimizin olduğu Kayserigaz yetkililerini kutlamak istiyorum. Doğalgazı kullanan en büyük ilçelerden biriyiz. Biz bu konfora kolay erişmedik. Tabi 10 yıl ne kadar çabuk kolay geçmiş diyorum ama biz Allah'a şükür bu 10 yılda boş zaman geçirmedik. Vatandaşlarımıza hizmet etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

Protokol konuşmalarının ardından Kayserigaz 10. yıl heykeli ve doğalgaz eğitim evinin açılışı yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber