Genç kadını 'topal' dediği için 48 yerinden bıçaklayarak öldürmüş

SAMSUN'un Bafra İlçesi'nde geçen perşembe akşamı 32 yaşındaki Aysel Erol'un evinde 48 bıçak darbesiyle öldürülüp, 1 yaşındaki kızı Zeynep Gül Erol'un yaralanması olayının şüphelisi olarak 28 yaşındaki Okan Çelik gözaltına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 28 Eylül 2013 17:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Genç kadını 'topal' dediği için 48 yerinden bıçaklayarak öldürmüş

Çelik, ifadesinde akrabası ve komşusu olan Aysel Erol'dan ekmek istemeye geldiğini ancak kendisine 'topal' diye hakaret ettiği için defalaraca bıçakladığını, annesinin peşinden gelen küçük kızı da kolundan tutup yere fırlattığını anlattı. Şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Olay, Bafra ilçesi Fevzi Çakmak mahallesinde perşembe akşamı meydana geldi. Üst katı inşaat halindeki iki katlı evin birinci katında oturan Aysel Erol, okuldan dönen 10 yaşındaki kızı Songül Erol tarafından kanlar içerisinde yerde bulundu. Songül Erol, annesi ile birlikte kardeşi 1 yaşındaki Zeynep Gül Erol'un da yerde hareketsiz yattığını görünce çığlık atıp yardım istedi. Eve gelen komşuları durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Gelen ekipler Aysel Erol'un öldüğünü tespit ederek ağır yaralı olan Zeynep Gül Erol'u da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.

İKİ BİLEZİK İLE 2 BİN LİRA KAYIP

Yapılan incelemelerde genç kadının kolundaki iki bileziğinin alındığı evde 2 bin lira paranın da olmadığı belirlendi. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatan Samsun Emniyet Müdürlüğü ve Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne cinayet masası ekipleri, ailesi ve yakınlarından birçok kişinin ifadesine başvurup serbest bıraktı. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü cinayet masası ekiplerinin yaptığı soruşturma sırasında öldürülen Aysel Erol ile şüpheli Okan Çelik arasında daha önce tartışma yaşandığını belirledi. Bunun üzerine olay gecesi gözaltına alınan Okan Çelik, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Ancak verdiği çelişkili ifadeler nedeniyle polis şüphelinin peşini bırakmayarak yakın takibe aldı.

SOBA İÇİNDE KANLI ELBİSE VE BİLEZİK BULUNDU

Öldürülen Aysel Erol'un dün yapılan otopsisinde 48 yerinden bıçaklandığı tespit edilerek cenaze aileye teslim edildi. Ailenin de isteği üzerine cenaze dün akşam ilçenin Dededağ köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazeye Okan Çelik de katıldı. Bu sırada cinayet masası ekipleri, Çelik'in evinde arama yaptı. Evi en ince ayrıntısına kadar arayan polisler, soba içinde kanlı elbiseler ile bir adet altın bilezik buldu. Cenaze namazından dönen Okan Çelik, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

"EKMEK İSTEDİM, 'TOPAL' DEDİ"

Evli ve iki çocuk babası Okan Çelik polisteki ifadesinde, Aysel Erol'un kendisine 'topal' diyerek hakaret etmesi üzerine cinayeti işlediğini belirterek şöyle dedi:

"Ben bir çay ocağında garson olarak çalışıyorum. İşten dönünce evde ekmek olmadığını farkettim. Bende hem akrabam hem de komşum olan Aysel Erol'un evine giderek kapısını çalıp ekmek istedim. Bana 'topal sen mi geldin ?' diye hakaret edip yüzüme kapıyı kapattı. Bende sinirlenip evden bıçak alıp geri döndüm. Kapıyı açınca bana yine 'topal yine mi geldin ?' diye hakaret etti, kendime hakim olamayıp defalarca bıçakladım. Ben 5 yıl önce geçirdiğim trafik kazası sonrası sakat kaldım. Bu nedenle bana topal diyordu. Kaç kez bıçakladığımı hatırlamıyorum. Bu sırada ağlayıp annesinin peşine gelen küçük kızı da kolundan tutup yere doğru fırlattım. Daha sonra da kolundaki iki bilezik ile evde bulunan 2 bin lirayı alıp evden uzaklaştım. Bileziğin birisini bozdurdum. Bütün parayı bir arkadaşıma emanet bıraktım."

TUTUKLANDI

Polis, Okan Çelik'in ifadesinin ardından emanete bırakılan parayı alarak sahiplerine teslim etti. Gece şüpheli Çelik'in evini basmak isteyen Aysel Erol'un yakınları, çevrede güvenlik önlemi alan polisler tarafından engellendi. Sorgusunun tamamlanmasının ardından Okan Çelik, gece geç saatlerde Bafra Adliyesi'ne getirildi. Çelik, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÇOCUĞUN DURUMU KRİTİK

Cinayet sanığı Çelik'in, Aysel Erol'u bıçakladıktan sonra yere fırlattığını söylediği minik Zeynep Gül Erol'un kafatasında kırık ve beyninde kanama tespit edilerek götürüldüğü, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisindeki tedavisinin sürdüğü, durumunu ciddiyetini korduğu belirtildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber