Otobüsçüler, 1 milyon TL promosyon alacak

Kayseri Otobüsçüler Esnafı Odası, İl Kültür Turizm Müdürlüğü konferans salonunda promosyon dağıtım toplantısı yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2013 16:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Otobüsçüler, 1 milyon TL promosyon alacak

Kayseri Otobüsçüler Esnafı Odası, İl Kültür Turizm Müdürlüğü konferans salonunda promosyon dağıtım toplantısı yaptı.

Toplantıda konuşan Otobüsçüler Esnafı Odası Başkanı Ali Arslan, üyeleri olan otobüs sahiplerinin, Büyükşehir Belediyesinden aldıkları ödemeleri, anlaşmaya vardıkları TEB Bankasından alacaklarını söyledi. 5 yıllık anlaşma imzaladıklarını belirten Başkan Arslan, ''Bu 5 yıllık anlaşma karşılığında 1 Milyon TL promosyon alacağız ve üyelerimize dağıtacağız’’ dedi.

Toplantıda üyeleri bilgilendirme amaçlı bulunan TEB Bankası Kayseri Şube Müdürü Soner Tidim’de oda üyesi otobüs sahiplerinin sorularını yanıtladı. Tidim ''5 aydır bu konuda alt yapı çalışmaları yaptıklarını söylerken, amacımız sizleri memnun etmek’’ dedi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan ödemelerin artık bankalarından ve bütün ATM’lerden yapılabileceğini söyleyen Şube Müdürü Tidim, ''Belediyeyi bu yükten kurtarırken, sizleri de rahatlatmış olacağız’’ dedi.

Otobüsçüler Esnafı Odası Başkanı Ali Arslan, ''Bazı sıkıntılı olan bölgelerde çözüm bulmaya çalışıyoruz. Yenidoğan Mahallesinde otobüs seferlerinde bir yoğunluk oluşmaktaydı. Oradaki sefer sayısını 4’ten, 6’ya yükselttik. 23:45’te yapılan Emek - İnönü seferini iptal ettik. Toki’nin 8’inci etabına okulların açılması sebebiyle 3 adet ek araç vererek sorunlarımızı azaltmaya çalışıyoruz’’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber