Nilüfer Belediyesi hizmeti vatandaşın ayağına götürüyor

Nilüfer Belediyesi, 2004 yılından bu yana ilçenin çeşitli yerlerine kurduğu iletişim noktalarıyla vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2013 17:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Nilüfer Belediyesi hizmeti vatandaşın ayağına götürüyor

"Yanınızdaki belediye" sloganı ile vatandaşa hizmet veren iletişim noktalarında kredi kartı ile vergi ödemeleri, belediyenin bütün hizmet ve faaliyetleri hakkındaki bilgi edinme, talep ve dilekçe takibi yapılabiliyor. Beşevler'de Karafatma heykeli yanı, Ataevler'de Ataevler Ticaret Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı -Cumhuriyet Mahallesi Akuğur Market yanında ve Carrefour Alışveriş Merkezi içinde bulunan iletişim noktaları, ayrıca Nilüfer Kent Konseyi ile Nilüferliler arasında da köprü vazifesi görüyor.

Hizmetin hızlanması için Carrefour dışında bulunan iletişim noktası alışveriş merkezinin içine taşındı. Merkez bu sayede daha fazla vatandaşa, daha hızlı hizmet verebilecek.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, iletişim noktaları sayesinde vatandaş-belediye ilişkisini kolaylaştırmayı hedeflediklerini ifade ederek, "Nilüfer Belediyesi'nin bir başka projesi ise yakında Nilüfer'in pek çok noktasında hizmet vermesi beklenen ATM cihazları olacak. Nilüferliler, önümüzdeki günlerde ilki Ataevler'deki Basın Kültür Sarayı önüne konulacak olan ATM cihazlarından kredi kartı ve nakit olarak da belediye ile ilgili ödemelerini yapabilecek" diye konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber