Hollandalı öğrenciler geleceğin tatilini görmek için Kuşadası'na geldi

Hollanda’da 15 öğrenciye, “Geleceğin tatili nasıl olmalı?” sorusu yöneltildi. Öğrenciler cevabı, Kuşadası’na gelerek turizm alanında birçok ödülün sahibi olan Aqua Fantasy Otel’de aradı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2013 08:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hollandalı öğrenciler geleceğin tatilini görmek için Kuşadası'na geldi

Hollanda’da 15 öğrenciye, “Geleceğin tatili nasıl olmalı?” sorusu yöneltildi. Öğrenciler cevabı, Kuşadası’na gelerek turizm alanında birçok ödülün sahibi olan Aqua Fantasy Otel’de aradı.

Hollanda Prenses’i Laurentien’in himayesinde bulunan Missing Chapter Foundation’ın desteği ile Hollanda’nın güçlü turizm operatörü TUI Hollanda’nın Leidscheveen Montessori Okulu’ndan 15 öğrenciye sordukları ‘’Geleceğin Tatil’i Nasıl Olmalı?’’ projesi için Turizm Bakanlığı’ndan Yeşil Yıldız belgeli ve uluslararası sürdürülebilir turizm sistemi Travel Life’dan Altın sertifika ödüllü Kuşadası- Selçuk sınırındaki Aqua Fantasy Aquapark Otel & SPA’yı seçti.

Bu yıl Hollanda Tahtı’na geçen Kral Willem Alexander’ın kardeşi Prens Constantijn’in eşi Prenses Laurentien’in kurucusu olduğu ve ‘’Daha sürdürülebilir bir gelecek için; karar vericilerin zihniyetlerini kuşaklararası diyaloğu sağlayarak değiştirmek’’ misyonu ile hareket eden Missing Chapter Vakfı’nın desteklediği ve Hollanda’lı turizm operatörü TUI Hollanda’nın, Leidscheveen Montessori Okulu’ndan 15 öğrenciye sordukları ‘’Geleceğin Tatil’i Nasıl Olmalı?’’ projesinde; öğrenciler saha çalışmasını ve etkinliklerini Aqua Fantasy Aquapark Otel & SPA’da 28 Eylül -1 Ekim tarihleri arasında konaklayarak tamamladılar.

Yeşil Yıldız ve Travel Life Gold Sertifikasına sahip Aqua Fantasy’nin Mutfak, Kat Hizmetleri, Çamaşırhane, Teknik Servis, Animasyon gibi departmanları ile Aquapark ve Otel Yönetimi proje kapsamında öğrenciler tarafından ziyaret edilerek; Sürdürülebilir Turizm adına Aqua Fantasy’in su ve enerji verimliliği ile çevre dostu uygulamalarını yakından tanımaya çalıştılar. İzmir’in EXPO 2020 adaylığının tanıtımı yapılan araçlarla gezdirilen öğrencilerin 4 günlük ziyareti Şirince Turu ile son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber