Reyhanlı'da doğal gaz müjdesi

Reyhanlı Belediyesi ile BOTAŞ Genel Müdürlüğü, ilçeye doğal gazın getirilmesi için ortak çalışma yürütüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ekim 2013 17:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Reyhanlı'da doğal gaz müjdesi

Konuyla ilgili açıklama yapan Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, "Daha modern ve vatandaşlarımızın konforu için yürütülen doğal gaz çalışmaları sürüyor. Vatandaşlarımızın Reyhanlı'mızda daha güzel olanaklara sahip olmaları adına çalışmalarımızı durmadan devam ettiriyoruz" dedi. Şanverdi, vatandaşların doğal gaz taleplerini de belediye bünyesinde oluşturulan beyaz masa aracılığı ile aldıklarını kaydetti.

Reyhanlı'da şu ana kadar bin 50 vatandaşın doğal gazın gelmesi konusunda müracaat ettiğini belirten Şanverdi, abonelik başvuru sayısının 12 bin aboneye ulaşması durumunda ise Reyhanlı Belediyesi ve BOTAŞ Genel Müdürlüğü tarafından Doğal Gaz'ın Reyhanlı'mıza getirilmesi konusunda çalışmalara başlanacağını belirtti.

Hüseyin Şanverdi şöyle devam etti;

"Reyhanlı'da ikamet eden vatandaşlarımızın doğal gaz konusunda bilgilendirilmeleri, haberdar edilmeleri yönünde önemli çalışmaları yürütüyoruz. Reyhanlı Belediye binasından gün içinde bilgilendirici anonslar yapılıyor, bilbordlar da tanıcı afişler yer alıyor. Bununla birlikte uzman ekip arkadaşlarımız ev ev dolaşarak vatandaşlarımızı doğal gaz konusunda en ince ayrıntısına kadar bilgilendirecek."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber