Çocuklar eski eşine kalmasın diye otomobilini ölüme sürmüş

Bursa’nın merkez Nilüfer İlçesi’nde içinde iki çocuğunun bulunduğu otomobili TIR’ın altına sürerek intihar eden 38 yaşındaki Kadir B.'nın bıraktığı bir sayfalık veda mektubundaki ifadeler tüyler ürpertti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Ekim 2013 15:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çocuklar eski eşine kalmasın diye otomobilini ölüme sürmüş

Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi'nde içinde iki çocuğunun bulunduğu otomobili TIR'ın altına sürerek intihar eden 38 yaşındaki Kadir B.'nın bıraktığı bir sayfalık veda mektubundaki ifadeler tüyler ürpertti. Gaz açarak veya kendini asarak intiharı düşündüğünü belirten Kadir B.'nin eski eşini kastederek, "Ben ölünce çocuklar beni unutacak ve onlara kalacaktı. O yüzden çocuklarımla birlikte ölmeyi seçtim" dedi.

2 ay önce eşi S.S.'den boşanan Kadir B., Merkez Nilüfer İlçesi Organize Sanayi Bölgesi'nde cumartesi gece saat 03.30 sıralarında velayetleri mahkeme kararıyla annelerine verilen çocukları 11 yaşındaki kızı A.C.B. ve 8 yaşındaki oğlu E.B.'nin bulunduğu kiralık otomobili, park halindeki TIR'ın dorsesine hızla sürdü. Kadir B., yarısına kadar TIR'ın dorsesinin altına giren otomobilde yaşamını yitirirken, çocukları A.C. ve E.B. ağır yaralandı. Yaralı çocuklar, sıkıştıkları araçtan güçlükle çıkarılarak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazadan sonra araç içinde inceleme yapan polisler, Kadir B.'nin cebinde intihar mektubu buldu. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Kadir B.'nin cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Dün yapılan incelemenin ardından cenaze toprağa verilmek üzere Hatay'ın Erzin İlçesi Gökdere Köyü'ne gönderildi.

ÇOCUKLARIN İFADESİ PSİKOLOG EŞLİĞİNDE ALINACAK

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan çocuklardan A.C.B.'nın sağlık durumunun iyi olduğu, E.B.'nin ise ciddiyetini koruduğu bildirildi. Babalarının ölümünden haberdar olmayan çocukların ifadelerinin durumları düzeldikten sonra psikologlar eşliğinde alınacağı belirtildi.

BİR HAFTA ÖNCE İŞTEN AYRILDI

Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından olayla ilgili soruşturma sürdürülürken, geçen ağustos ayında çalıştığı otomobil fabrikasından ayrılarak bir bilgisayar firmasına geçen ve buradan da bir hafta önce ayrıldığı kaydedilen Kadir B.'nin yazdığı intihar mektubunun ayrıntıları da ortaya çıktı.

BİLGİSAYARDA YAZIP İMZALADI

Kadir B., bilgisayarda yazılan ve altında imza bulunan mektupta eski eşi S.S. ve onun sevgilisi olduğunu iddia ettiği kişiyi suçlayıp, bu kişiler yüzünden maddi ve manevi yönden bunalıma düştüğünü yazdı. Kadir B.'nin mektubunda yer alan ayrıntılar şöyle:

"Bu kişiler tüm aile düzenimi bozdu. 12 bin lira borçlandım. Çocuklarım benden uzaklaştırıldı. Bunları gururuma yediremedim. Gazı açarak veya kendimi asarak intiharı düşündüm. Ancak o zaman çocuklar beni unutacak, onlara kalacaktı. O yüzden çocukları da yanıma aldım. Çocuklarımla ölmeyi seçtim. En iyi kurtuluş yolu buydu."

İFADELERİNE BAŞVURULACAK

İntihar mektubunda adı geçen Kadir B.'nin eski eşi S.S ve onun erkek arkadaşı olduğu iddia edilen kişilerin ifadeye çağrılacağı ve oluşturulacak dosyanın Cumhuriyet Savcılığı'na gönderileceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber