Çanakkaleli çiftçiler bursa fuarına katıldı

Çanakkaleli çiftçiler, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü öncülüğünde, BURTARIM 2013 Bursa 11. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bursa 6. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarına katıldılar

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2013 10:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çanakkaleli çiftçiler bursa fuarına katıldı

Çanakkaleli çiftçiler, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü öncülüğünde, BURTARIM 2013 Bursa 11. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bursa 6. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarına katıldılar.

Çanakkale Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Akkuş, Şube müdürleri, İlçe Müdürleri, il-ilçe müdürlüklerinden teknik personel ve Merkez İlçe, Kalabaklı, A.Okçular, Yağcılar, Özbek ve Karacaören Köylerindeki 40 kadın çiftçi, Bursa'da düzenlenen fuara katıldı. İl Müdürü Mustafa Akkuş, Bursa ve Bilecik İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine ait stantları ziyaret ederek fuar alanında başta tarımsal mekanizasyon, fidan üreten firmalar, tarımsal sulama sistemleri ile tarıma girdi sağlayan kuruluşlara ait stantları gezdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber