Okul önlerinde uyuşturucu satan çeteye operasyon

Siirt polisinin düzenlediği operasyonda okul önlerinde uyuşturucu madde satışı yapan 13 kişi gözaltına alınırken, 49 gram esrar ve 11 adet ecstasy hap ele geçirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2013 20:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İlimizdeki riskli bölgeler veya okullar tespit edilerek, çocuklarımız ve gençlerimizle birebir yapılan mülakatlar neticesinde gün geçtikçe kullanımı yaygınlaşan çeşitli uyuşturucu maddelerin zararları ve suç örgütlerinin profili konularında farkındalıklarının artırılması sağlanmıştır. Okullarımızın çevresinde ve sokaklardaki uyuşturucu arz piyasasının ortadan kaldırılması ve sokak düzeyinde ulaşımın engellenmesi amacıyla uyuşturucu madde satışı yapan suç örgütlerine yönelik 16 Eylül 2013 ile 6 Ekim 2013 tarihleri arasında yapılan operasyonda toplam 13 şüpheli hakkında adli işlem yapılmıştır. Yapılan operasyonlar neticesinde içime hazır 49 gram esrar maddesi ve 11 adet ecstasy hap ele geçirilmiştir" denildi.

Açıklamada, şüphe duyulan kişi veya kişiler ile ilgili olarak vatandaşların 155'i veya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü aramaları istendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber