Adana'ya 10 milyon Euroluk otel

Adana merkezli Şirin Turizm tarafından Dörtyol Kavşağı'nda 10 milyon Euroluk harcamayla yaptırılan ‘Şirin Park Hotel' kasım ayının ilk haftasında misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2013 19:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adana'ya 10 milyon Euroluk otel

50 kişinin istihdam edileceği otelde, her biri 35 ve 60 metrekare arasında değişen 77 standart, 13 delüx odaları ile toplam 200 yatak kapasitesine sahip konforlu lüks odalar bulunuyor.

Şirin Park Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şirin, temelini geçen yıl attıkları 4 yıldızlı hoteli tamamlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi. İlk olarak 2005 yılında açtıkları 'Şirin Turizm' seyahat acentesi ile turizm sektörüne adım attıklarını ifade eden Murat Şirin, ''Kentin en merkezi yerinde yaptırdığımız dünya standartlarındaki hotelle sektörde etkin olarak yer alacağız." dedi.

Adana'yı görmeye gelenlerin konaklayacağı bir yaşam alanı oluşturduklarını belirten Şirin, "Bu kentten kazandıklarımızı yine bu kente yatırım yaparak geri veriyoruz. Bu eser sadece bir hotel değil, aynı zamanda restoran ve kafesiyle hemşehrilerimiz ve misafirlerimizi yerel damak tatlarıyla buluşturacağımız bir yaşam merkezi olacak." diye konuştu.

Hotelin 15 ay gibi kısa sürede tamamlanması için büyük çabalar harcadıklarını belirten Şirin, şöyle konuştu: "Kasım ayının ilk haftasında misafirleri ağırlamaya başlayacağımız tesisimizle Adana'nın turizmine katkı sağlamak için programlar ve tanıtımlar yapacağız. Bu tanıtımlar için değişik ve renkli projeler üreteceğiz. Tarihi ve turistik yerleriyle ülkemizin önde gelen illerinden biri olan Adana'mızın eşsiz güzelliklerini tanıtmak için çaba harcayacağız."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber