Alkollü kadın sürücü polis otosuna çarptı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde 33 yaşındaki Zehra İlke Acar, yönetimindeki otomobille, devriye görevi yapan polis otosuna çarptı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Ekim 2013 12:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Alkollü kadın sürücü polis otosuna çarptı

Kazada iki polis memuru hafif yaralanırken, kan testinde, kadın sürücünün 0.83 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kaza, Marmaris İlçesi Çıldır Mahallesi 165 sokak ile 194 sokak kavşağında bugün saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Zehra İlke Acar yönetimindeki 34 HE 4915 plakalı otomobille, kavşakta tepe lambası açık devriye görevi yapan 48 A 8565 plakalı polis otosuna çarptı. Çarpmanın şiddetiyle polis otosu devrildi, içindeki polis memurları Cengiz Keker ile Hakan Özaslan hafif yaralandı.

KADIN SÜRÜCÜ BAYGINLIK GEÇİRDİ

Kazayı görenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Meslektaşlarının kaza yaptığını öğrenen çok sayıda polis olay yerine akın etti. Bu arada, kazayı yara almadan atlatan otomobil sürücüsü Zehra İlke Acar, çarptığı araçtaki polislerin öldüğünü düşünüp baygınlık geçirdi. Sağlık görevlileri, Acar'ı teskin etmek için çaba harcadı. Yaralanan polis memurları Cengiz Keker ile Hakan Özaslan, ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayakta tedavileri yapılan iki polis memuru taburcu edildi. Bu arada, yapılan kan testinde Acar'ın 0.83 promil alkollü olduğu belirlendi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber