Bayramda Marmaris'te yağmur bekleniyor

Sonbaharın ortalarında hala yazdan kalma günler yaşayan Muğla'nın turistlik ilçesi Marmaris'te bayramda yağmur bekleniyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ekim 2013 20:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bayramda Marmaris'te yağmur bekleniyor

Kurban Bayramının ilk iki günü mevsim normallerinin üzerinde seyredecek hava sıcaklıkları Perşembe günü gelen yağışla düşecek. Cuma ve Cumartesi günü ise sıcaklıklar tekrar mevsim normallerini üzerine çıkacak.

Yurdun büyük bir bölümünde serin ve yağışlı hava etkisini gösterirken, Marmaris'te aybaşında 2 gün süren yağışların ardından yine yazdan kalma günler yaşanmaya başlandı. Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar bayramın ilk günü de tatilcilerin yüzünü güldürecek. Sıcaklıkların Salı günü en yüksek 28 en düşük 17 derece olması bekleniyor. Çarşamba günü hava sıcaklığında 2 derecelik düşüş yaşansa da sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde olacak. Bayramın 2. Günü hava sıcaklığı en yüksek 26 en düşük 16 derece.Bayramın 3. Günü ise tatilcilere sağanak yağış uyarısı var. Gök gürültülü sağanak yağışla geçecek Perşembe günü en yüksek sıcaklığın 24 derece olması bekleniyor. Sağanak yağışın ardından Cuma günü Marmaris'te güneş tekrar yüzünü gösterecek. Sıcaklıklar en yüksek 26 en düşük 16 derece hissedilecek. Hafta sonuysa Marmaris'te hava yine açık olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber