Recep Sert yeniden hastanede

Türkiye’nin 5’inci yüz nakilli hastası 26 yaşındaki Recep Sert, yeni yüzüyle ilk kez gittiği memleketi Bursa’dan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne döndü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2013 19:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Recep Sert yeniden hastanede

Türkiye'nin 5'inci yüz nakilli hastası 26 yaşındaki Recep Sert, yeni yüzüyle ilk kez gittiği memleketi Bursa'dan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne döndü.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından 18 Temmuz'da yüz ve çene nakli yapılan Recep Sert, Bursa'daki bayram tatili sonrası özel bir araç ile hastaneye geri döndü. Sert'in yüzündeki maske ise dikkatleri çekti. Recep Sert'in ağabeyi Güven Sert, 3 ay sonra kardeşinin ailesiyle mutlu bir bayram geçirdiğini kaydetti. Yüz naklinin ardından 3 ayın geride kaldığını ifade eden ağabey Sert, kardeşinin sıvı gıdalar tükettiğini yeni yüzünün tüm akrabaları tarafından sevinçle karşılandığını belirtti. Muğla'da 17 Temmuz'da beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist Andrzej Kucza'dan (43) alınan yüz ve çene, 18 Temmuz'da, temizlediği silahın ateş alması sonucu yüzünden yaralanan 26 yaşındaki Recep Sert'e Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından başarıyla nakledilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber