Kırkağaç'ta yollar çöktü arabalar yan yattı

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde sağanak yağmur sebebiyle meydana gelen su birikintileri yaya ve araçlar zor durumda kaldı.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 20 Ekim 2013 16:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kırkağaç'ta yollar çöktü arabalar yan yattı

Kırkağaç'ın hemen hemen bütün yolları, yağan yağmurla birlikte çamur yığınına dönerken, bir çok otomobil çamura batarak yan yattı. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle merkeze bağlı Şair Eşref Mahallesi de bulunan eski ana yolda çökme meydana geldi, bir kamyon ise yola saplandı. İlçenin bir çok yolu çamur deryasına büründü. Seyir halindeki bir kamyonet, yağışın etkisiyle oluşan çöküntüyle yan yattı. Akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkilerken, eski ana yolda büyük çukurlar oluştu. O sırada yolda seyir halinde gitmekte olan Mustafa Karakurşun'a ait 10 L 1841 plakalı kamyonette çöken yolda oluşan çöküntüye battı. Kamyonet Kırkağaç Belediyesi İtfaiyesinin yardımıyla bulunduğu yerden çıkartılırken, sürücü Mustafa Karakurşun, kamyonetiyle yolda seyir halindeyken bir anda büyük bir gürültüyle arabanın yan yattığını söyledi.

Yaklaşık 50 metrelik alanda meydana gelen çökmenin yaşandığı yolun hala düzeltilmemesi ise vatandaşların tepkisine yol açtı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber