Tavla krizini Çiçek ve Aksu çözdü

Haber Giriş : 21 Mart 2006 10:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya tavlada kaybettiği kaşmir ceketi tam 8 ay ödemeyince, Adalet Bakanı Cemil Çiçek ve İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu devreye girdi.

İki bakandan ardı ardına telefon alan Çetinkaya, deve tüyü renkli İtalyan kaşmir ceketi adresine gönderdi. Peki Çetinkaya tavlada kime 5-3 yenildi, konu bakanlara kadar nasıl uzandı?

AKP Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya 8 ay önce TÜTAV Başkanı Kemal Baytaş'la kaşmir ceketine tavla oynadı. Çetinkaya kıran kırana geçen maçı son el mars olarak 5-3 kaybedince kaşmir ceketten de oldu.

Konfeksiyon ağırlıklı ürünler satan Çetinkaya mağazalarının da ortağı olan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı borcunu tam 8 ay ödemeyince TÜTAV Başkanı Kemal Baytaş, çareyi Adalet Bakanı Cemil Çiçek ve İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'ya şikayette buldu.

Baytaş Cemil Çiçek'e ?Tavlanın adaletine el koyun. Başkan Yardımcınız tavla borcunu ödemiyor? deyince, Bakan Çiçek ve Aksu Çetinkaya'yı telefonla arayarak ihbarı iletti. İki bakandan ardı ardına telefon alan Çetinkaya, Cumartesi günü deve tüyü renkli İtalyan kaşmir ceketi Baytaş'a göndererek borcunu ödedi.

habertürk

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber