Ferizli'de eğitime 16 derslikli takviye

Ferizli Recepbey Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine ek olarak yapımına başlanacak 16 derslikli yeni binanın 2014 yılının mayıs ayında tamamlanması hedefleniyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ekim 2013 10:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ferizli Recepbey Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine ek olarak yapımına başlanacak 16 derslikli yeni binanın 2014 yılının mayıs ayında tamamlanması hedefleniyor.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk Ferizli Recepbey Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Yunus Öztürk'ü ziyaret etti. Başkan Soğuk ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "2013 yılı başlarında (İMKB) tarafından başlatılan 16 derslikli ek bina 2014 yılı mayıs ayında bitirilmesi için çalışmaları yakından takip ediyoruz" dedi.

Başkan Soğuk Ferizli'de eğitime yönelik yapılan tüm çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, Ferizli'de okul sıkıntısı yaşamadıklarını ve ilçenin her geçen gün gelişerek büyüdüğünü ve okullarda da artan nüfusa paralel olarak bir sıkıntı yaşanmaması için okulların kapasitelerinin şimdiden artırılmaya başlandığını anlattı.

Başkan Soğuk, "Recepbey Teknik ve Endüstri meslek lisesi Bahçesindeki yeni yapılan ek derslikler binası son sistem teknolojiye uygun olarak yapılacaktır. Yapımcı firma yetkilileri ile sık sık görüşüp çalışmaları yakından takip ediyoruz" dedi.

Ferizli Recepbey Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Yunus Öztürk, "Okulumuzdaki derslikler artık yeterli gelmiyor. Öğrencilerimiz, atölyelerde ve dersliklerde sıkıntı çekiyorlardı. 16 derslikli ek binamız büyük rahatlama getirecektir. Belediye başkanımız da okul inşaatının başlamasından itibaren her zaman yakından takip etmesi bizleri de memnun ediyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. 2014 Mayıs ayında yeni dersliklerimizde eğitime başlayacak olması da öğretmenlerimizi öğrencilerimiz ve okul velilerimizi heyecanlandırıyor" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber