Hakim ve savcılar ölümden döndü

Bilecik'te içerisinde de hakim ve savcıların bulunduğu minibüs, frenlerinin boşalması neticesinde park halinde bulunan 4 araca çarptı. Kazada yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ekim 2013 16:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hakim ve savcılar ölümden döndü

Edinilen bilgiye göre Bilecik Adliyesi'nden bir davanın keşfi için çıkan hakim ve savcıların bulunduğu Yaşar B. (55) yönetimindeki 11 M 258 plakalı minibüs, rampa aşağı inerken frenlerinin boşalması sonucu Cumhuriyet Caddesi'ne çıkan yola doğru park halinde bulunan 16 CKK 99 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle kaldırıma çıkan otomobilin yanı sıra park halinde bulunan 67 LE 258, 11 SE 433 ve 34 BG 2512 plakalı otomobiller de hasar gördü.

Kaza sonrası açıklamalarda bulunan minibüs sürücüsü Yaşar B., şaşkınlık içerisinde olduğunu, olay esnasında aracın frenlerinin tutmadığını söyledi.

Araçta bulunan İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı İlhami Çınar ise, aracın seyre başladıktan sonra birden frenlerinin tutmadığını kaydederek, "Hızla aşağıya doğru inmeye başladık. Bereket önümüzde bulunan araç hızımızı kesti, yoksa aşağıya uçardık" dedi.

Olayı gören vatandaşlar da kazanın okul çıkışına denk gelmemesinin büyük bir facianın önüne geçtiğini söyledi.

Kazada hasar gören araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırılırken, trafik ekipleri hasar tespit çalışmaları yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber