Kırmızı ışığı ihlal etti, üniversite öğrencilerine çarptı

Bolu'da kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobilin, üniversite öğrencilerine çarpma anı MOBESE kameralarına yansıdı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Ekim 2013 18:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kırmızı ışığı ihlal etti, üniversite öğrencilerine çarptı

Bolu'da kırmızı ışık ihlali yapan Ziyan Tanık idaresindeki otomobil önce yol kenarında bulunan bir kamyonete ardından yere düşen bir üniversite öğrencilerine çarptı. Bu korkunç görüntüler MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

IŞIK İHLALİ YAPTI

Hattat Emin Barın Caddesinde bulunan Mudurnu kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen Ziya Tanık idaresindeki 06 LBT 48 plakalı otomobil, kırmızı ışık ihlali yaparak yol kenarında park halinde bulunan 54 ZL 96 plakalı kamyonete ve yolda yürüyen üniversite öğrencilerine çarptı.

SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Otomobil daha sonra çarpmanın etkisiyle yere düşen bir üniversite öğrencisinin üzerinden de geçti. Kural ihlali yapan sürücünen neden olduğu kaza, Bolu Emniyet Müdürlüğü'ne ait MOBESE kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

4 ÖĞRENCİ YARALANDI

Kazada çeşitli yerlerinden yaralanan ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencisi olduğu öğrenilen, Damla Karakolcu, Özge Göksu, Sibel Polat ve Zeynep Şahin sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Bolu Köroğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis, kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber