Yaşlı kadını, bakan olduğuna inandıramadı...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Mart 2006 16:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, ziyaret ettiği Kütahya Huzurevi'nde barınan yaşlı bir kadını, bakan olduğuna inandıramadı.

Bir toplantıya katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Kütahya'ya gelen Nimet Çubukçu, huzurevini ziyaret ederek, yaşlılarla görüştü. Çubukçu ile sohbet ettiği yaşlılardan 82 yaşındaki Turhan Tokgöz arasında, ilginç bir diyalog yaşandı. Bakan Çubukçu'nun, kendisini tanıtması üzerine yaşlı kadın, "Kadından bakan mı olur? Vali bile olmuyor. Kadınların kazdığı kuyudan su çıkmaz. Bakan olmak erkeğe yakışır, kadınlar sadece memur olabilir" dedi.

Çubukçu, Kütahya'da yaklaşık 1 ay önce donmak üzereyken kurtarılarak huzurevine yerleştirilen yaşlı kadının bu sözleri üzerine, "Sen kadın düşmanı mısın, kadından niye bakan olmasın?" diye espri yaptı. Çubukçu, yaşlı kadının bir ihtiyacının olup olmadığını sormayı da ihmal etmedi.

Bakan Çubukçu, huzurevinin erkekler bölümünde ise sevdiği kadınla evlenmek isteyen 73 yaşındaki Osman Çankaya'nın yardım talebiyle karşılaştı.

Çankaya, evlenmek için bir kadın bulduğunu, ancak yardım edecek kimse olmadığından dolayı kaçıramadığını, böylece evlilik hayallerinin suyu düştüğünü söyleyerek, Çubukçu'ya dert yandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber