Cenaze yakınlarının kara gün dostu

Yakınlarını kaybeden vatandaşların acılarına ortak olan Mamak Belediyesi, taziye ekibi ile acılı aileleri ziyaret ediyor.2.5 yıl önce kurulan ekip bugüne kadar 5 bini aşkın cenaze yakınına taziye ziyaretinde bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2013 12:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cenaze yakınlarının kara gün dostu

Taziyeye giden ekip, ev sahibine taziye paketi de götürüyor. Paketin içinde taziyeye gelen konuklara ikram etmek üzere hazırlanmış çay, şeker, lokum, gülsuyu ve peçete bulunuyor. İlçe halkının sevinçlerini de acılarını da paylaştıklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; "Hemşerilerimizin kötü gününde de yanlarında oluyoruz. Kurduğumuz taziye ekibi acılı aileleri ziyaret ederek Mamak Belediyesi'nin her zaman yanlarında olduğunu hatırlatıyor" dedi.

AKGÜL, ACILARI PAYLAŞIYOR

Yeşilbayır Mahallesi'nde 96 yaşında hayatını kaybeden Gazi Erdem'in yakınlarına taziye ziyaretinde bulunan Akgül, "Belediyelerin asli görevi insana hizmettir. Taziye aracımız ve cenaze araçlarımızla vatandaşımızın hizmetindeyiz. Vatandaşlarımızın acılarına bir nebze de olsa ortak olmak istiyoruz" diye konuştu. Kederli günlerinde belediye yetkililerinin kendilerini yalnız bırakmamasından çok memnun olduklarını kaydeden cenaze yakınları da, Akgül'ü yanlarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, bu hizmet nedeniyle Akgül'e teşekkür etti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber