Eski vali, belediye başkanlığına talip

İlim Şehri Isparta Derneği’ni kuran Memduh Oğuz, Isparta Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2013 15:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eski vali, belediye başkanlığına talip

Isparta Valiliği görevinden yaş haddi nedeniyle emekliye ayrıldıktan sonra, yaşamını Isparta'da sürdürme kararı alan ve İlim Şehri Isparta Derneği'ni kuran Memduh Oğuz, Isparta Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Gazetecilere açıklamada bulanan Oğuz, "Öncelikle bu durum ön eleme durumu.Adaylık durumu söz konusu olduğunda o zaman projelerimizi ayrıntılı konuşuruz. Tabi bu bir disiplin içinde bir siyasi bütünlük içinde projelerimizi söyleriz. Burada demokratik anlayışta bir siyasi adayın ideallerine uygun olarak projelerimizi söyleriz. Projeler konusunda söyleyeceğimiz tek şey Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 vizyonu ile ilgili Türkiye'ye biçtiği misyon var, Isparta'nın da bu vizyonda büyük hisseder olması söz konusudur" dedi

Isparta halkının çok büyük idrak sahibi yüksek ilim sahibi olduğuna inandığını belirten Oğuz, "Halkımız iyiyi kötüden ayırma konusunda yüksek bir kanaat sahibidir. Halkımız bunun içinden en isabetlisini seçer. Aslında demokrasinin olmazsa olmazı, halkın iradesine saygı duymaktır. Demokraside kararlara saygılı olmak esastır. O bakımdan kriterler itibariyle kendimi ifade edecek durumda değilim. Halkımızın, karar mercilerinin bu konuda son derece etkin olduklarını biliyorum. Onların kararlarına saygı duyuyorum. Kararlarının çok isabetli olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber