Durakta beklerken aracın altında kaldı

D-100 Karayolu Maltepe mevkiinde saat 06.00 sıralarında peş peşe meydana gelen kazalarda 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de ağır yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Kasım 2013 10:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Durakta beklerken aracın altında kaldı

İSTANBUL GÜNE YAĞMURLA UYANDI

İstanbul güne yağmurla uyandı. İşe gitmek için erkenden yola çıkan vatandaşlar yağmurda zor anlar yaşarken, trafik kazaları nedeniyle İstanbul trafiği çileye dönüştü.

E-5'İ KİLİTLEYEN KAZA

Trafiği kilitleyen kaza, sabah 06.30 sıralarında D-100 Karayolu Pendik istikameti İdealtepe mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, 34 JB 583 plakalı otomobil, yağışlı havanın da etkisiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine aynı yöne giden tomruk yüklü 78 BM 382 plakalı kamyona arkadan çarptı.

OTOMOBİL KAMYONUN ALTINA GİRDİ

Çarpmanın şiddetiyle kamyonun altına giren otomobildeki iki işi yaralanırken, kamyon sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.

DURAĞA YÜRÜRKEN ARABANIN ALTINDA KALDI

Kazanın hemen ardından sürücüsünün adı öğrenilemeyen 34 CFB 33 plakalı bir pikap, kazaya karışan otomobil ile kamyona çarpmamak için direksiyonu kırınca, önce aynı istikamete seyreden 34 YJ 944 plakalı otomobil çarptı, daha son ise otobüs Altıntepe Otobüs Durağına yürüyen Alparslan Tunalı Berberler adlı vatandaşı altına aldı. Bariyerlere çıkarak duran pikaptaki sürücü yaralandı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi gönderildi. Yaralılar çevre hastanelere sevk edilirken, işe gitmek için otobüs durağına yürüyen ve kazada hayatını kaybeden Alparslan Tunalı Berberler adlı vatandaşın cesedi, Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna sevk edildi.

Kazanın ardından kamyon sürücüsü, ifadesi alınmak üzere polis tarafından gözlem altına alınırken, kazanedeniyle yolda uzun araç kuyruğu oluştu. D-100 Karayolu'nun Ankara istikametine giden araçlar polis ekiplerince sahil şeridine yönlendirildi.

TRAFİK SORUNU YAŞAYAN YOLLAR

İstanbul'da yağmur ve trafik nedeniyle sorun yaşanan yollar şöyle:

- D100 Şirinevler(yanyol)-İncirli yönü Trafik kazası (hasarlı). 1 şerit trafiğe kapalı.

-D100 İncirli-Şirinevler Yönü araç arızası bölgedeki trafiği yoğunlaştırmaktadır.

- D100 Bostancı-Küçükyalı Yönü Trafik kazası (can kaybı). 2 şerit trafiğe kapalı.

- D100 Çobançeşme(yanyol)-Sefaköy Yönü Trafik kazası (hasarlı). 1 şerit trafiğe kapalı.

- D100 Yenibosna-Çobançeme Yönü araç arızası bölgedeki trafiği yoğunlaştırmaktadır.

- D100 Mecidiyeköy-Çağlayan Yönü araç arızası bölgedeki trafiği yoğunlaştırmaktadır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber