KASKİ tepki çeken butik ilanı iptal etti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, kişiye özel ilan metnini iptal ettiğini duyurdu.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 07 Kasım 2013 17:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
KASKİ tepki çeken butik ilanı iptal etti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, memurlar.net'te yer alan haber üzerine, kişiye özel ilanı iptal etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, memurlar.net'e gönderdiği açıklamada, butik olarak adlandırıdığımız ve açık bir şekilde alınacak kişiyi gösteren ilanı iptal ettiğini duyurdu.

İŞTE KASKİ'NİN AÇIKLAMASI


İŞTE BUGÜN ÖĞLEN SAATLERİNDE YAPTIĞIMIZ HABER

Sözleşmeli, akademik, işçi veya SYDV'ye personel alımlarında rastladığımız kişiye özel ilanlara, bir kariyer meslek personel alım ilanı da eklendi.

KASKİ Genel Müdürlüğü 7 Kasım 2013 tarihi itibariyle yayımladığı 2 müfettiş yardımcısı alım ilanında şu şartlara yer verdi.

"c) ÖSYM tarafından 6-7 Temmuz 2013 tarihlerinde yapılan KPSS (A Grubu) (KPSS-P 29), (KPSS P 108) puan türlerinin bir tanesinden 67 ve daha yukarı puan almış olmak,
g) Kamuda en az 3 yıl görev yapmış olmak ve sınav ilan tarihinde yerel yönetimlerde en az bir yıldır memur statüsünde çalışıyor olmak,
k) Suresi içinde başvurmak ve başvuru belgesi ile birlikte istenilen belge ve bilgilerin KASKİ Genel Müdürlüğü insan Kaynak lan ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına teslim etmiş olmak,"

Kişiye özel bu ilana memurlar.net üyeleri esprili yaklaşarak, butik ilan demiş. Gerçekten de, ilan, bu 3 özel şartıyla tam kişiye özel bir nitelik taşıyor.

"Ben şu kişiyi alacağım" diye açıkça kendini gösteren bu ilan metninin bir an önce düzeltilmesini bekliyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber