Kilimli pazaryeri açılışı gerçekleştirildi

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde yapımı tamamlanan kapalı pazaryerinin açılış töreni gerçekleştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2013 18:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kilimli pazaryeri açılışı gerçekleştirildi

Pazaryerinin açılışında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Seçkin Özdemir "Söz verdiğimiz üzere kapalı pazaryerini tamamladık ve açılışını yaptık. Tabi ki eksikleri mutlaka var. Bu eksiklikler zamanla tamamlanacak. Bugün sebze ve meyve pazarı açıldı. Hiç kimse mağdur olmayacak. Devasa bir pazaryeri oldu. Nezih bir ortam var. İnsanımızla beraber vatandaşımızla beraber açtık. Kilimli halkımızın hizmetine sunduk. Allah mahcup etmesin. Allah kaza bela vermesin. Burada açılışta bizi yalnız bırakmayan tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm belediye ekibi, başkanlar olarak gece gündüz uyumadan bugün buranın hizmete girmesi için mücadele ettik. Eksiklikleri görmek yerine böyle bir modern pazaryerinin keyfini sürelim. Eksiklikler var ve mutlaka onlarda en kısa sürede yapılacaktır.

Kurbanlarımız kesildi. Bu kurbanlarımızı önümüzdeki hafta vatandaşımıza ikram edeceğiz. Muharrem başkanımız destek verdi. Güzel işler yapılıyorsa niyetiniz güzelse amelinizde güzel oluyor. Bundan sonraki adımımızda tuhafiyeci esnafımızı da en kısa sürede modern pazaryerine yerleştireceğiz.

Güzel bir ortam oldu. Islanmıyorlar. Modern ve nezih bir ortama kavuştular. Onlar her şeyin en iyisine layık" diye konuştu.

Açılış programına katılan Zonguldak TSO Başkanı M. Salih Demir ise şöyle dedi:

"Öncelikle başkanımıza teşekkür ediyor ve tebrik ediyoruz. Vatandaşımız için önemli bir hizmet yaptı. Tekrar Kilimli'ye hayırlı olsun."

Kilimli Kaymakamı Murat Kütük de "Burada emeği geçen belediye başkanımız, milletvekilleri, ilçe yönetimimiz, belediye yönetimimiz herkese teşekkür ederiz. Başkanımızın dediği gibi tabiki bazı eksiklikler vardır. Ama bunlarda değerlendirecek ve en kısa sürede çözülecektir. Önemli olan vatandaşın kaliteli hizmet almasıdır. Burada bu kaliteli hizmet alacağını düşünüyorum. Burada çalışacak olan esnafımıza hayırlı olsun diyorum. Ticaretleri bol ve bereketli olsun. Allah kaza ve bela vermesin" diliyorum dedi.

Daha sonra başkan Özdemir ve beraberindekiler pazaryerini gezerek vatandaşlarla sohbet ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber