Ceviz bahçesinde aday adaylığını açıkladı

AK Parti’den Suşehri İl Genel Meclis üyesi aday adayı olan emekli öğretmen Seyhan Şimşek tarımsal çalışmaları içerisinde uyguladığı ceviz bahçesi projesi içerisinde tanıtım programı düzenledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2013 11:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ceviz bahçesinde aday adaylığını açıkladı

Fakirlik, yoksulluk, çaresizlik, karamsarlık yöremiz insanının alın yazısı değildir diyen Şimşek, "Bu düşünce ve haykırışla insanımıza, bölgemize hizmete talibim. 2014 yılında yapılacak yerel yönetimler seçiminde AK parti kadrosundan il genel meclisi üyesi seçilebilmek için adaylık başvurusunda bulundum. Bölgemize insanımıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Şimşek, "58 yıllık hayat sürecim içinde sizlere hizmet etmeyi kendim için yaşam felsefesi edindim. Bu sürenin 26 yıllık bölümünde sizlerin değerli yavrularınızı toplum içinde saygın, değerli, ahlaklı, yarınını düşünen her bakımdan iyi bir insan, iyi vatandaş, kendisi, ailesi, devleti ve milleti ile barışık insanlar olması için çaba sarf ettim. Onları bir üst makamlara ulaştırabilmek için merdiven olmaya çalıştım. Hepsinin hayatta başarılı huzurlu mutlu olması benim en güzel duam ve arzum olmuştur. Allah onların yar ve yardımcısı olsun. Eğitim ve öğretim sürecinden sonra emekliliğimde ve şuanda tarımla uğraşmaktayım. Bu çerçevede önemli araştırmalar yaptım. Bu konudaki bilgi, tecrübe, araştırma sonuçlarını bölgemiz insanlarıyla paylaşmaya çalışmakta ve onlara modern tarım uygulamaları, iyi gelir getirecek ürünlerle toprağımızı buluşturmaya çalışmaktayım" şeklinde konuştu.

Toprağın önemini ben çok iyi bildiğini belirten Şimşek, "Bunu gerçek anlamda öğretmek ve sevdirmek benim en önemli görevim olacaktır. Gayret bizden yardım Allah tan takdir sizlerden benim hedef kitlem gençlerdir. Benim canım, varlığım onlara feda olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun. Gelecek güzel günlere hep birlikte kavuşmak dileğiyle'' ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber