İmam Hatip'te yeni dönem

Konak İmam Hatip Lisesi yeni eğim öğretim yılına yenilenerek girdi. Konak Belediyesi tarafından dış cephe boyası yapılan okulun konferans salonu da yenilendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2013 10:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İmam Hatip'te yeni dönem

MÜHENDİSLERE TALİMAT VERDİ

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kısa sürede dış cephesi boyanan ve konferans salonu yenilenen Konak İmam Hatip Okulu'nda incelemelerde bulundu. Okulu ziyareti sırasında öğrenciler tarafından karşılanan Tartan, Konak İmam Hatip Okulu'nun ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceklerini belirterek okul bahçesinin yeşillendirilmesi için ziraat mühendislerine talimat verdi.

"İBADET KADAR KUTSAL"

Eğitime yapılan yatırımların en az ibadet kadar kutsal sayıldığını ifade eden Tartan, eğitime yaptıkları yatırımla Türkiye'deki belediyeler içinde birinci sırada yer aldıklarını ve bununla da gurur duyduklarını ifade etti. Tartan, "Biz eğitimde ayrım yapmadan ihtiyacı olan her okula yardım yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bazı okullarımızın birden fazla ihtiyacını karşıladık. Her şey çocuklarımızın aydınlık geleceği için. Kubbede hoş seda bırakmak ve çorbada tuzumuz olsun istedik. Bunu da başarıyorsak ne mutlu bize" dedi. Okul müdürü Sait Özcan ise verdiği destek nedeniyle Tartan'a teşekkür plaketi verirken, okul aile birliği ise Tartan'a çiçek takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber